psbm

psbm

Demcsák zsuzsa történet margójára: avagy miért örülünk más sikertelenségének?

2017. szeptember 22. - psbm

Nem értem, hogy miért bántják. Azért mert egyszer hibázott??? Tegye mindenki a szívére a kezét, mindenki tökéletesen csinál mindent életében és soha nem hibázik? Kétlem, hogy van ilyen, de ha lenne is, akkor se hiszem, hogy meg kell alázni a másik embert, és gusztustalanságokat kellene írni róla.

Rengeteg ilyen esettel lehet találkozni, elég ha csak az MTV-s, bajai halászlőfőzős bejelentkezésre godnolunk. Ő is egyszer hibázott, rögtön felfüggesztették az állásából.

De a magyar labdarúgó válogatott is jó példa. Tavaly nyáron mindenki az utcán kiabálta, hogy „Hajrá Magyarok!!!”. Most ez az év nem alakult olyan jól. Bár kérdés, hogy ha minden jól alakul lett volna-e esély a világbajnokságra való kijutásra. De ez most nem is lényeg. Ugyanazokat akiket pár hónappal előtte még mennybe kívántak, most júniusban már pokolra küldtek volna legszívesebben.

Visszatérve Demcsák Zsuzsára: senki nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele. Kétgyermekes anya. Mit gondoltok, ha a gyerekei elolvasnák ezt a szennytengert az édesanyjukról mit szólnának hozzá, hogy esne nekik?Nektek hogy esne fordított helyzetben? Ebbe kellene mindig belegodnolni mielőtt leírunk vagy mondunk valamit…

Nem kell mindenkinek szimpatikusnak lenni, kulturált formában le is lehet írni a véleményt, de az utóbbi hét bulvárhír- és kommentáradata túlment minden határon. Úgy gondolom jó döntést hozott, hogy most egy időre visszavonul, ez a „vihar” is le fog csillapodni, sajnos találni fognak mást az újságírók és a kommentelők akin lehet majd köszörülni a nyelvüket. Sajnos.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://psbm.blog.hu/api/trackback/id/tr5312885908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása